Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mannen ,som har som sitt högsta mål att reta gallfeber på omgivningen (Jodå, han finns här !)


"Gallfeberisten"

Med insinuanta påhopp
på oklanderlig svenska
briljerar han
extraherar han
vomerar han
chikanerar han

Intet oförskämt
bangar han från
ALLT är tillåtet
Förolämpningar
Elaka antydningar
hädiska anslag
tvetydigheter

Ironin är hans vapen
han attackerar
han spyr
han släpper sitt "avfall"
förvandlar
omvandlar
Orden blir "sopor"
illaluktande
stinkande
motbjudande

Vad vill han ?
provocera ?
funkar inte längre
"vara rolig"
"humorfascism" ,då ?

Att vara "rolig" på andras bekostnad
skapar inget
det förstör
saboterar
underminerar
passiviserar andras utveckling

kan inte förstå
meningen
undermeningen
meningsfullheten
det ska väl inte vara någon mening ?

----




Fri vers av Mats Henricson
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-09 12:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Värst är de som dyker upp och ber att få låna ägg...
2010-10-10

  LenaJohansson VIP
jag har en livsprincip som innebär att jag oftast, om än ofrivilligt, kommer i kontakt med psykopater på olika områden. även här.

jag har en psykopatmagnet i mig.
en del går på droger...nej visst, det gör jag ju också...ja, nej fan
2010-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Clownen Manne är cool. Har sett honom live.

Vad beträffar psykopater så har jag själv fått mina slängar av sleven.
Ja...HÄR!
2010-10-09

  LenaJohansson VIP
manne - det är väl den där jätteotäcka psykopatclownen som mimar "banan" jättebra...?
2010-10-09

  Mats Henricson
Jag gillar Don Quijote , har mycket gemensamt med denne legend !
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska