Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma visa varje dag

 

 

 

siffrorna springer förbi
på min kalendar
måndag till söndag
jag finner ingen skillnad

dagarna påminner mig om livet jag levde
om alla drömmar som försvann
nätterna känns så oändligt långa
kalla och ensamma
och jag har slutat att sova
för min pillerburk är tom

sömnpiller gör inte så att jag sover bättre
men dem bedövar mina sinnen
jag tänker inte lika mycket då
och om jag inte tänker på hur jag mår
på vad jag saknar och behöver
så känner jag ingenting
då kan jag koppla av

jag har försökt så många gånger
att fly från mig själv
att glömma mitt hjärta
men precis som ens egen skugga
så kan man aldrig rymma
livet är ett fängelse
och man måste avtjäna sitt straff
innan man kan komma ut igen

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-09 16:37



Bookmark and Share


    RedBedroom
Super :)
2010-10-10

  Hannah Norman
bra!
2010-10-10

  ©Anniz
Jag känner likadant, fast låter musiken betyda allt för mig :D
Det är alltid en liten tröst att veta att man har någonting man tycker om och är bra på :D

Försök att hitta Din sak, så kommer det kanske kännas bättre :D

Kram <33
2010-10-09

  Sophie Jennifer
Du är så bra Nicklas. Sömntabletter löser ingenting tyvärr, jag har testat. Man får försöka leva igenom det ändå.
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP