Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När något trasigt blir helt


Skadad

skadad

bruten vinge

men nu helad




Läkt

till ett liv i


Frihet




Fri vers av yta
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-09 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yta
yta