Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropå fredspriset



Apropå fredspriset
Så kan man säga
Att de officiella Kina
Ser på detta med riktigt sneda ögon….

Men vad kunde man annat vänta sej
I världens största diktaturstat….
Fylld med ”snea ögon”…..
På det mesta och
Om de flesta




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-09 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO