Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man undrar ibland....


Det är nog nåt fel på mej



Det är nog nåt fel på mej
Jag verkar vara den enda som reagerar

FörnedringsTV

Är det månne jag som är extrem
Eller vad handlar det om
När de tjocka blir utskällda för att
De är för tjocka
När de omusikaliska förnedras
För att de är just, omusikaliska
Eller när de ska sitta och skita på sej
I en bur i nåt som kallas Robinsson
Och när de knullar framför kameran
I mörkret fast de vet att de syns
Jag tycker att det är pinsamt
Och än mer pinsamt att de inte förstår
Just det….

Men de på TV vill inte längre göra ”bra” TV
De finns inga såna krav
Man kallar det för bra TV när det är många som tittar
Det enda som verkar betyda nåt, idag
Och tittarna verkar finnas
Hela världen verkar full, av dålig smak
Och de säger ”vem är du att döma om sånt”
Och reklamköparna betalar i alla fall
Bara de får ut sitt budskap
Kanske räknar de med att de som konsumerar
FörnedringsTV inte direkt är smarta människor annars heller
Lättare att lura med ”bra reklam”
Om man då menar med bra, den som ”lurar flest”

Och de som plågas av sina ”skamliga beteenden”
Får efterhand gå i terapi, några gånger…..
Men de påminns alltid via YOUTUBE
Kanske, till sin död…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-09 17:38



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Inte är du ensam heller! Tycker precis som du - vad är det som hänt egentligen och händer? Är det inte ett tecken på hur "sjukt" vårt samhälle blivit? Jag som lärare, tänker på våra ungdomar - hur påverkas de av det de ser? Inte blir man snällare och mer tolerant i alla fall. Hoppas vi kan få en tittarstorm mot alla typ av förnedringsTV.
2010-10-09

  Anya VIP
Du har inte bara en poäng utan flera. Hoppfullt med texter som din. Fler sånt!
2010-10-09

  © anakreon VIP
Nej, nej! Det är inte dig det är fel på!
Tittar just på Roy Andersson i "Här har du ditt liv".
Han har också rätt!
Du är inte ensam.
Calle
2010-10-09

    ej medlem längre
Håller med mycket skräp på TV...
2010-10-09

  Mats Henricson
Jag reagerar precis som du , och det värsta är att dessa undermåliga och intelligensbefriade såpor har jättestora tittarsiffror ! Består TV-publiken (till stor del, i alla fall) av "Voyeurer" ("smygtittare") och sadistiska och frustrerade gaphalsar ? Man bara undrar .....
2010-10-09

  anits VIP
jag tycker det är hemskt med såna program
ser aldrig på dom
2010-10-09

  tess_
tycker det är hemstkt, känns ganska skönt att säga att jag inte har nån tv.
bra skrivet!!
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO