Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För stort, för kort!

 

du Herre
det här livet
som du gav mig
det är stort och komplicerat!

jämt man tror sig ha förstått
en liten aning
om hur det ska vara
kommer någon in och säger
"Closing Time"

det är för kort!

det är för stort för mig
för komplicerat
- det tar en livstid att begripa
att man mycket lite har förstått




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-09 18:52



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Nu skriver du det jag tänker igen, -JA, livet är för kort för att man ska hinna dra fördel av sina erfarenheter!
2010-10-09

  Larz Gustafsson VIP
"The more we learn, the less we believe is true".

Vad vi behöver är Jesus. I Honom finns alla kunskapens och visdomens skatter fördolda. Och Han lönar den som söker Honom.
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger