Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi


Blodets droppar av brustet hjärta

Vilse, vart är jag?

Ensam i det svarta, vem finns där?

Ett ljud, mina tårar samlas till en liten sjö

Smärtan känns som tusen knivhugg

Jag lider för varje dag som går, ingen kan hjälpa mig

Ett rop på hjälp?...

Vem är jag?

Gör slut på detta lidande

Blodets droppar av brustet hjärta




Fri vers av Lavira
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-09 21:47



Bookmark and Share


    Johnjohn
Din poesi målar träffande tvivel! applåd
2010-10-09

  pretender
Vackert
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira