Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi


Eko

Jag hör eko
Ljudens vågor slingrar runt hela mig
Bunden
Allt tycks repetera men inget försvinner.




Prosa av Lavira
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-03 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira