Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poesi


Där jag står

Där jag står

Där mitt hjärta står
Du ska åka iväg

Där jag står

Utan dig

Bredvid mig
Min beskyddare
Mitt blod

Styrkan du ger mig tycks försvinna för varje dag som går
Tomheten i ensamheten lämnas kvar efter dig

Vinden blåser iväg mig ute i sorgens namn
Jag finner ett lidande som binder mig

Tårarna forsar iväg genom flodens dal

Jag drunknar långsamt

Där jag står






Prosa av Lavira
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-28 22:19



Bookmark and Share


  Gin83
Vacker i sitt vemod
Berörande och känns att läsa
Mycket bra
2017-10-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfullt gripande bra
2017-09-18

  aol
Så vemodsvackert skaldat,
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira