Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi


Dödens namn

Månen lyser vackert

Himlen lyser omkring mig

Stjärnor speglar som diamanter

Tusen och en natt

Jag öppnar ögonen

Allt är mörkt

Dyster öga

Kraften i mig har omvandlats till en börda av sorg

Hjärnans destruktiva plats

Känslor av ett misslyckande i dödens namn

Vem ser mig?





Fri vers av Lavira
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-26 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira