Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

Jag svävar
Jag ler
Jag skrattar
Jag sjunger
Jag gråter

Jag faller
Jag reser mig upp

Du läser min poesi men fortsätter att gömmer dig

Du står inte bredvid mig och vet egentligen inget om mig längre

till b..




Prosa av Lavira
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-08 17:49



Bookmark and Share


  aol
Stark känsla,
2017-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira