Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets resa

Jag ser på stjärnorna

Varje dess stjärna ger en betydelse utav livets epoker

Jag sträcker ut min hand och blundar

Känslorna svävar omkring mig

Jag snurrar

Jag ler

Jag sjunger

Öppnar ögonen och ser en klar målning

Jag känner värme inombords

Livets resa




Fri vers av Lavira
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-17 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira