Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets utsikt

Det vackra

Det mörka

Det ljusa

Vi alla är omringade kring dess underbara utsikt

Jag har fastnat kring det mörka under en längre period men tycks inte finna utsikten i det ljusa

Dystra stunder kväver mig, jag ser mörka ytor

En inre röst säger mig att det blir bättre

Livets mening har en betydelse i melodier, där noterna går i vågor som i musikböckerna

Jag ser det vackra i livet under olika omständigheter

Stunder på olika platser påminner mig om det, där minnen nya som gamla avtar

Med boken i min hand, bläddrar jag bakåt istället

Jag vill känna det ljusa, värmen, minnena

Livets utsikt




Prosa av Lavira
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-27 19:18



Bookmark and Share


  aol
Underbart berörande skaldat,
2017-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira