Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

So sorry...

Av misstag raderade jag ut
de sista mailen jag fått... Min inbox
var överfull... Lyste rött, så innan jag
hade hunnit läsa de sista, som kommit
in, så hade jag raderat ut dem... Jag var
nog inte riktigt vaken... So sorry...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-10 06:46



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Till och med mig har det hänt:):)
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt