Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTEN ÄR HÄR-dags att sticka

Detta läste min man upp
ur tidningen för mig. Jag sa,
nej men är det sant? Jovisst
svarade han det står så...

Äntligen sa jag har även tidnings-
reportern fattat att detta är ju en
toppengrej. Tänk så mycket man kan
göra inte bara till sig själv utan även till andra...

Göra vad då, sa min man...

Sticka en tröja, en mössa, vantar eller en
halsduk alltid finns det något man kan få ihop!
Och så har man ju roligt hela tiden man gör det!
Så undrade jag, finns det något stickmönster med...

Stickmönster, sa min man, här står bara:
Välkommen att vaccinera dig...










Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-10 08:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, det här kan man tolka på två sätt!

Antingen sticker man till varmare breddgrader ... eller ...
så handarbetar man.

/Ann
2010-10-10

  Michaela Dutius
Mitt i prick
och stick som stick
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt