Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan bara säga TACK Stina! Den gjorde mig glad.


POESIMAKT (tillägnad e-poeten)




Din argumentation
ger nästan träningsvärk i mina öron
Du skjuter
i pricksäker poetisk takt
Här finns
redan färdiga argument
och de som ifrågasätter tron
Med ord
som har innehåll och makt
Likt en spjutspets
söker du mål och bon
Du ifrågasätter allt
och alla
och går inte in i någon pakt
Här trycks inte
någon redan liggande ner skon
För här har vi poesins kraft
i genuin och enkel prakt


"Stina"




Fri vers av e-poeten
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-10 09:31



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Stina, Who?
2010-10-10

  Mr Lindemann VIP
Skriver du en tilllägnan till dig själv?
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten