Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hopplösheten slår rot



När hopplösheten slår rot
Och växer

Så slår den desperata
Tomheten i taket

Då talar man om att inte finnas
Om man nu, talar alls

Då talar man om rep
Om man nu, talar alls

Då talar man om tabletter
Om man nu, talar alls

Då talar man om tåg och viadukter
Om man nu, talar alls

Då talar man om gift
Om man nu, talar alls

Då är hopplösa tankar
Ändå ett framsteg……

DÅ behöver man
Sina vänner om nån gång

För ingen vill egentligen
Vara en ickeexistens


RED ALERT
Till alla vänner
NI behövs NU
Speciellt tills anfallet är över




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-11 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO