Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näsmor



Näsmor
Kallades hon
Och var spelman i Enviken, Dalarna
Men det horn hon spelade på
Skulle läggas i sjön en viss tid
För att inte torka ut
Men tyvärr en gång glömde hon var
Hon lagt det
Ja eller om nån såg det
Och tog hornet på djävulskap
Eller nåt
Sen var det i alla fall slut på
Spelmanskarriären för henne ”kullan från Enviken”
Och nåt annat horn blev aldrig lika bra




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-11 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO