Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sura vänners lag



I sura vänners lag
Eller kanske mer, olag
För vad är skillnaden mellan lag
Och det som är värre
Sämre
Motsats mot
Glada vänners lag….




Fri vers av LassO
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-16 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO