Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De där som parkerar



De där som parkerar
Som de vill
Men i huvet står de still
Är man trött på

Mötte en sån som parkerat en Hertzbuss
Alldeles utanför dörrarna vid affären ikväll
Och då jag mötte knäppgöken så sa jag
”om du åker mot dörrarna så öppnas de så du kan köra in”
Han såg bara förbannad ut och grymtade….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-17 04:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Dom som parkerar så finns lite
överallt och är oftast fullt friska
och orkar gå några meter
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO