Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag besökte det rinnande skatteverket idag


Jag besökte det rinnande skatteverket idag
Där inne där alla verkar vara så pinsamt medvetna om
”att de gör nåt fult”

Tänk er att först ”jobbade hon” som skatteverkschet
Det hette ”skattemyndigheten” då, på den tiden
Sen knullade hon med regeringschefen, statsministern
På den tiden

Och blev som chef för ”rinnande skattverket” vara med om att
Vidhålla den pinsamma känsla som %-bolaget skapar
Hos sina kunder….

Sen så skaffade hon sej, utan några skrupler
En massa extra pensioner som vi som kunder
Och ägare till ett företag som gör reklam mot sej själv
Får betala på flera nivåer

Och där sitter dom i sitt nybyggda slott
Och ser ner på alla andra, en snatsminister och en procentkärring
”vi idioter” som går med på att betala en massa för dessa 2
Onyttiga individer…..

De är gott och väl i klass med de allra värsta patroner, grevar och annan skit
Och annat patrask som vi haft i historien
I vårt i övrigt rätt fina land



Och Branting m fl vänder sej i sina gravar…..
Chockade över snikenheten som finns
I ”demokratins namn”….
Men det bekommer inte ”rinnande skatteverkets” f d chef
De har ju sin sprit, på det ”torra” ändå
Via s k representation och ”produktprover”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 127 gånger
Publicerad 2010-10-10 12:32



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Initialerna "G P" passar väl som "handen i handsken" och hans fru , "Glasbanksbossen" .............
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO