Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De fanns förr med, fysiokrater, men de talade om avel i olika former, på kossor och grisar m m


De nya ”fysiokraterna”




De nya ”fysiokraterna”
Talar inte om tjurar och svin
Avel och köttdjur
Köttdjuren är vi
Ni
Dom
Muskler ska spela under huden
Problemet är bröst, som bara är fett
Men det ersätts ”enkelt” med silicon
Som nån TV stil ikon

Inget häng
Inga otränade delar
Vi ska plåga oss
Helst på löpbanor inomhus placerade vid ett fönster
Så alla de andra kan se in
Bröst som gungar och kroppar som har spelande muskler

Tjejerna har tajts så skåran syns på den rakade musen
”Mummelbyxor” du ser läpparna rör sej men hör inget
Killarna ska ha ett ”rejält paket”
Som slår från vänster till höger gång på gång
Annars får de stoppa i nåt
För det ska synas att det slår i ”strumpbyxor för herrar”
Helst som de svarta sprinters som syns på TV galor

Träna träna träna
Kropparna ska plågas
Till muskler utan fett
Och tjejerna deklarerar att ”jag vill ha en vältränad kille”
Och killarna säger ”ingen fettbobba för mej”
Och de som är otränade och fett bobbor göre sej inte besvär
Och kultur, kunnande, intellekt och personlighet
Får stå tillbaka i dessa ”välpumpade” kretsar
Där det mest intellektuella samtalen rör vem som ska göra fika
(morotsjuice eller nåt annat helvete)
och vem som ska tömma soporna….

Maten, den är mest piller av kosttillskott
Med nån slags mataktig sörja till….
Tänk er att leva hela sitt liv som om man vore sjuk
För att få dö, stark och frisk…
”vilken hit”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-10 12:30



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En skräckvision !
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO