Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bromma köpcenter en lördag



Bromma köpcenter en lördag
Kö genom blinkljus infart
Kö in
Kö ut
Kö därinne
Dagen slut
Humördödare

Fy fan
Uppriktigt sagt
Kommer knappast tillbaks dit
En lördag….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-11 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO