Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När konsten flyttat


När konsten flyttat
Från folket
Till ”överheten”
Bukowskis och liknande

Då är den död som konst
Och bara ett investeringsobjekt
Och även det enbart för att vissa
Säger att det är bra
Om det så är på samma premisser
Som i ”Kejsarens nya kläder”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 121 gånger
Publicerad 2010-10-10 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO