Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lade grunden




Vi lade grunden
Flera hundra kubikmeter
Betong

Sen ser man bara själva plattan
Och de fundament som sticker upp
Cirka 2 decimeter

Men det var vi som lade grunden
Lite som
Jesus han la grunden med…..

Fast i ett annat sammanhang




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-10 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO