Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas tider



Jag drömde inatt
En sväng att jag blev inkallad till en ”chef”
För att få skäll angående nåt, jag inte gjort
Och jag svarade visst, kraftfullt
Det var intressant, men oförståeligt varför

Jag drömde också att jag vann 46 miljoner på travet
Inte ett dugg oförståeligt
Men jag kollade mina siffror
För att ”se om”
Är ofta sanndrömmare men inte inatt tydligen
Tyvärr

För var vore lite skäll mot 46 miljoner……
Man kunde ju pissa på hans skrivbord eller nåt
efter en sån vinst....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-10 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO