Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famnlös

 

 

 

det är höst
och jag har ingen
att hålla om
ingen famn
där jag är välkommen

jag har bara mig själv
ingen annan
och jag börjar nog förstå
varför alla lämnar mig
och jag lovar
jag skulle själv gjort samma sak
bara om jag kunde
lämna mig själv

men jag är fast här
en ensam ung man
med en idiot i bröstet
på tredje våningen

det finns så mycket jag vill säga egentligen
men jag får inte fram ett ord
dem fastnar i halsen

och jag undrar
är det såhär det känns
när hjärtat till sist slutat att slå
när det inte orkar mer
och slagen tystnat

likgiltig
tom
och
bortglömd

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-10-10 16:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håll om dig själv ett slag
Du är en underbar poet,
försonas med idioten
och var ett geni!
2010-10-18

    ej medlem längre
Vacker !
2010-10-12

  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-****************-
2010-10-10

    ej medlem längre
En känslosam ung man tror jag väl visst.
Det är fint.
Gillar.
2010-10-10

  Sophie Jennifer
du är välkommen hos mig..
2010-10-10

  Gunnar Hilén VIP
jag är rädd för det ja...gillar detta ! idioten är nog intressant trots allt...vad säger han riktigt ? ja jag tänker högt bara.
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP