Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en viss del av släkten bara men det räcker...


värdelös i släktens ögon...

fick åter ett bevis idag
på hur värdelös jag är
i endel närståendes ögon

visst smärtar det endel
men egentligen vet jag
att det är deras förlust

de som tycker sig vara
bättre och finare
och helt enkelt mera värda
än jag

jag-
en skam för mänskligheten!
eller för släkten...
den delen av släkten i alla fall..

och mitt brott
vad består det då av..
jag vet inte riktigt..

men att jag flyttade från
den som gjorde mig olycklig
är väl ett

och att jag bara bor i en liten
sketen lägenhet i motsats till
de fina som alla bor i hus,palats..

det värsta är nog att jag inte låter
någon trampa på mig!
att jag säger vad jag tycker
och är ärlig där många nog skulle
välja att vara tyst

har aldrig sårat någon
inte kränkt
men när jag själv blivit
utsatt så har det inte gillats
att jag protesterat
och talat om att det inte kan
accepteras av mig!

då stör man visst
"familjefriden" ..

sjukt,tycker jag
och skulle kunna rada upp en
hel del exempel

men det tar tid och kraft
känner tårarna bränna
under mina ögonlock
även fast jag står för den
jag är i alla lägen

det är inte värt att
ge av sig själv till
dessa falska och elaka
människor
de som tror sig vara så
goda och fina

så jag går vidare
än en gång

glömmer inte
men det bleknar...

alltid.....




Fri vers av firefire
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-10 19:09



Bookmark and Share


  Z dotter
Ja, släkten är inte riktigt att lita på... egen erfarenhet... Fattar heller inte varför status (fina hus osv) är bättre än liten egen liten lya - skit i deras förminskande själar! U are strong!
2010-10-10

  Niclas Petersson VIP
Släktskap är bara ett biologiskt bullshit.
Vänner är familjen man själv väljer.
2010-10-10

  Neesy
Är det inte konstigt att bara för att man vågar stå upp för sig själv och inte accepterar sånt man tycker är fel så ser människor ner på en, det sticker i andras ögon att man vågar.. det är nog det som är problemet. Men folks "finhet" är oftast bara en fasad!

Man ska gå sin egen väg, så länge man själv är lycklig och nöjd med den man är så spelar inte andras åsikter någon roll! :)
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire