Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske är det såhär döden ser ut... Vem vet egentligen?


Hudlöst


 

Där tankarna flöt fria
och alla drömmar
redan var uppfyllda
svävade jag utan kropp
i hudlös förbindelse
med världsalltet
i ett ljust mörker
utan något innehåll.
Där var evigheten nu.

 




Fri vers av Anna H
Läst 388 gånger
Publicerad 2005-11-27 13:31



Bookmark and Share


  Wretling
Är det inte det vi alla letar efter? :)
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H