Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg din nya ”kille



Jag såg din nya ”kille”
Han såg ut som Hjalmar
I Peter Flacks version
Hoppas du blir lycklig med Hjalmar
Han sa hej med tunn röst
Oj……
(nej jag sa inte tönt, bara tänkte)


Jag log när jag gick
”Lite”
Orolig av att ersättas av en sån
”Ickemanlig” typ
Även om det nu är många år sen
Samtidigt som jag log
Kan inte ta det på allvar


Men fick bara mer klart för mej
Hur bortkastade våra år var
Med alla lögner
Värst är nog dessa
”alla dessa lögner”





Och att du tydligen sökte en mes
men hade en man....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-18 00:40



Bookmark and Share


  Sabina "ops"
hahaha tanken på "hjalmar"
får mig att skratta
håller nog med dig
ingen man där inte
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO