Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avklädd och påklädd


Naturen klär av sig

tonar ned sin betydelse

i väntan på vintertäcket

medan jag

försöker hålla värmen

med lager på lager-principen

och måste hålla

ständig vakt på mig själv.









Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 241 gånger
Publicerad 2010-10-11 00:45



Bookmark and Share


  pixter
tonar ner sin betydelse... mycket smakfullt och tankeväckande
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans