Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser rädslan i dina ögon

Rädslan
Jag ser rädslan i dina ögon
Känner lukten av fruktan
Bara för att
Du har dåliga erfarenheter av män

Du överför dina intryck på andra
Och det stör mej
Det gör mej förbannad att du tror jag ska slå dej
Du är rädd för mina händer
Och för mina ögon
Fast jag aldrig gjort dej nåt

Förstörelse
Av tillit
Så känner jag då hela ditt misslyckade liv
I en enda av dina rädda blickar
Det vore lättare att gå
Men jag stannar……

Jag stannar för min kärleks skull……
Och för att visa att en man slår inte en kvinna
Aldrig!!!
Man tänker inte ens tanken
Oavsett vad hon gör

Sårar du mej så går jag
Män slår inte kvinnor
Det är skillnaden
Skillnaden mellan män
Och ren djävla dynga…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-16 02:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar Din text.
2010-10-16

  LassO
Mer associationer än tillitsbrist tror jag
2010-10-16

    ej medlem längre
Stannar man för kärleks skull kanske hennes tillit kommer tillbaka?
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO