Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriminalvården


Kriminalvården
Placerar en brottsling
På ett musem
För att ”arbetsträna”

Och han tränade visst
Med en tavla som var värd 10 miljoner
Han orkade ta den och bära hem den….
”arbetsträning”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-12 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO