Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han ryckte rykten


Han ryckte rykten
Bort
För det behövde ryktas
Och det räckte inte med en borste
Men jag räckte honom en kraftigare sådan
Och han ryktade bort alla rykten han kunde
Ryktesläran släppte dem ner i leran
Ryktesleran


Vi klarar oss mycket bättre
Utan rykten
Och när ryktandet inte behövdes




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-13 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO