Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en bild hos tinitut


En duvhök


En duvhök
Eller sparvhök
En hök
Som sparvar
Eller vad…..

Vissa kallas hökar
Och en del sparvar
Sparvhök




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger
Publicerad 2010-10-14 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO