Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är vargen var är vargen


Nu börjar det
Älgjakt i ABC området
Med varg på skogen
Och då skaffar man pansarvästar
För sina hundar

Med taggar på ryggen
För att vargen inta ska ta dom
Och såfort de kommer vilda djur i närheten
Av storstäderna så slår man på trumman
Eller de finns en variant från länsstyrelsen

Eller som länsstyrelsen i Stockholmslän gör
Skickar ut halsband med en bjällra i
Bjällerklang i skogen redan på hösten
Kanske nåt för vargen att höra in de som är i skogen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-12 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO