Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon kommer budgeten


Imorgon kommer budgeten
Med bud
De är säkert knappast nåt som budar gott
För de flesta av oss
De 10 buden är troligenlika jobbiga som detta
Som Borg budar över
Oss
Ja eller tvärsom

Och de är hårda redan innan man tappar dom
På tårna
Inte skrivet på stentavlor
Men en och annan tavla
Blir de säkert….
Även om de aldrig skulle erkänna det själva
En rund tavla av plast numer




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-12 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO