Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens bästa Ljung


OBS man får inte skämta med döda
Men vaddå, jag älskar Martin Ljung….
Och det är av ren kärlek….
Och hans humor är odödlig


Är de inte Martin Ljung som sitter där
Nä, han är ju dö

Är de inte Martin Ljung som sitter där
Nä han ser man bara i biostolen
(apropå hans bio fanatism)

Är de inte Martin Ljung som sitter där
Nä han har gått
Vaddå har han gått
Ja ur tiden….
Urtiden?
Ja nästan….

Är de inte Martin Ljung som sitter där
Nä de är de inte, han sitter alltid med Povel Ramel
Ja man han är ju dö
Ja skämta inte med de döda…. De luktar skämt ändå


Är de inte Martin Ljung som sitter där
Nej det är Herr Larson
Larson?
Ja han utan körkort…. Han vill ha en egen kuppe….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-12 00:18



Bookmark and Share


    sajo
Jag kommer ihåg farbror Frippes skafferi tror jag det hette som gick som något barnprogram. Bra skrivet. Jag gillar din text.
2010-10-12

    Bodil Sandberg
Jag tycker det hä känns varmt och ömsint förmedlat Herr Ljung skulle säkert uppskattat och lett brett - jättefint!
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO