Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var utsedd


Utsedd
Du var utsedd
Av alla andra
De såg dej
Och alla såg ut dej, ville ha

För mej var du utkorad
Utvald
Och utnämnd
Till MIN

Så länge du inte protesterar
Så är det så




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger
Publicerad 2010-10-14 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO