Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där visheten bor


som vattnet flödar

livet

in i dunkla träd
där skuggor syns

i det förgånga
djupt under lavan

minnen återskapas

av en kyss




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-12 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson