Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En röst från graven



du sjunger vackra sånger
från en förfluten tid

fönstren med sina
gröna slitna karmar
ler

regnet piskar i takt
mot rutan
träden böjer sig

rytmen av regnet
får känslorna i gungning
till ljudet
av det förgångna

minnen kan vara härliga
mamma




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-12 15:08



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackra känslofyllda rader. =)
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson