Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är inte ditt att ta, utan mitt att ge


Kom och ta mig om du kan.

Kom.

Jaga in mig i skogen

fäll mig

slå mig blodig

riv min redan ärrade kropp.


Försök ta det du vill ha.

Ta det!









Fri vers av wildrose
Läst 746 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2010-10-12 20:05



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Om fler kvinnor hade haft din sisu-hade förgriparna inte en möjlighet!

Viktig och välskriven text detta!
2017-09-09

  Gin83
Oerhört starkt
Man hör nästan hur orden skrika ut
Mycket bra
2017-08-31

    ej medlem längre
mycket starkt!

2012-08-09

  Armo
Om man gillar det, så gillar man det... jag gillar det!
2012-01-10

  Ylvavirvla
Aj, ont och mycket läsvärt. Starkt!
2011-11-15

  Ronny Berk
först rubrikens budskap - sedan tvetydigheter, inte helt enkel att tolka, den textens budskap...
2011-10-15

    ej medlem längre
En milt sagt tvetydig text, i positiv bemärkelse...
2011-09-03

  queenia
fåordig och specifik
bra uttryck!!

ps. hoppas att du för övrigt mår bra!
2010-10-16

  yoakimu
Gillar skarpt denna! Mycket bra, till både form och innehåll. Verkar som du bara blir vassare och vassare i formuleringarna.
2010-10-12

  blaite
Kaxigt underbart
2010-10-12

  Niclas Petersson VIP
Oj! Som ett slag i magen.
Bra.
Gillar.
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose