Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hörde dom


Jag hörde dom
Det var inte meningen
Inte alls
Det bara blev så
Men tält är inga ljudtäta väggar
Jag hörde hur dom lät
De hade sex
De var en tjej och två killar

Hon sa helt ohämmat vad hon ville
Nu knullar DU mej skrek hon
Och det hördes vad de gjorde
Det liksom smaskade
Det lät
De stönade
De tyckte det var underbart
Jag längtade dit
Ville vara med

De blir klara i alla fall till slut
I alla fall för ett tag
Och hon kom gående med en handduk i handen
Naken som hon skapades
Blygläpparna var särade och vida
Hon var uppenbarligen rejält nyknullad
Ansiktet var eldigt och rött
Det rann sås nerför benen

Kroppen var modellik
Med sitt långa svarta hår
Bröst som stora och uppnosiga
Gungade så förföriskt
Hela kroppen var så frisk
Så härligt sund
En sån man aldrig skulle glömma


Jag bara stod och glodde
Så vackert
En sån kvinna
Jag älskade henne redan….
Och struntade i att hon just gett sej hän
Åt nån annan, troligen 2 andra
Hon log
Jag log
Jag fångade hennes blick och frågade
”vill du ha hjälp med intvagning”
”kanske det” svarade hon

Och jag följde med ner till vattnet
Tvålade in henne överallt
Och inte bara….
Och hon tvålade in mej överallt
Och inte bara…..
Bara bara bara var vi
Med ett hjärta som var större än
Hennes förnuft……




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger
Publicerad 2012-06-13 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO