Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om hummerhundar


höst

hummerhunden
har lagt sig
under sängen

jag ligger ovanpå
jag stänger av
väckarklockan

jag ropar korv

då vaknar han




Fri vers av tom boreland
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-12 22:44

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-*************
2010-10-27

  Carola Zettergren
Underbart! Och tänk det gör min hund med(fast han är ingen hummerhund), korv bara det räcker!:)
2010-10-16

    ej medlem längre
Ett bra sätt att få hunden att komma!

De brukar älska korv ...

/Ann
2010-10-16

  Blåbäret
charmtroll...men så ge han korv också :)
2010-10-13

  anits VIP
Hundar är underbara dom lär
sig fort och kommer ihåg
2010-10-13

  Ingela Svenson VIP
säg den hund som inte vaknar av detta i hundars värld ljuva ord!
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland