Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var hälsad


Var hälsad
Sköna morgonstånd

Så välkommen tillbaka
Var hälsad ock din kärleksbrunn
Vi gör en egen bukkaka

Var hälsad med din kärleksmun
Som laddad kärlek smaka




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-13 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO