Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PET-plasten till vattenflaskorna


Det sägs att PET-plasten till vattenflaskorna
Är farlig för människan
Det bildas bl a gifter som gör män
Sterila
Inte impotenta
Men sterila
Det är illa nog

Men om du tar din egen flaska
Och fyller den vid din egen vattenkran
Så får du i princip samma vatten
Som alla andra
Men till bara en promille
Av priset
Och till ingen miljöbelastning alls
Egentligen

Mot det köpta kranvattnet
Som ”ska vara så rent” säger dom
Men när det förvaras så blir de inte bra
Prova att fylla en flaska själv och använda
Veckor efter fyllningen….
Strunta i köpvatten
Det är både bättre och friskare
Att du fyller dina egna flaskor varje dag
Med friskt vatten….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-13 05:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det så...
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO