Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är gammal


Världen är gammal
Så gammal
Den är så mycket äldre nu
Än vad den var då
När jag var ung
Eller yngre kanske mer

Det är iår 25 år sedan
Thage Danielsson dog
25 år
Helt otroligt
Tiden går
Världen är så mycket äldre
Än den var förr

De jag såg, hörde och läste om
Och av
Och med
Är nu gamla
Trötta och ibland senila
Och det gör mej sorgsen
Så sorgsen

Världen är gammal
Så gammal
Den är så mycket äldre nu
Än vad den var då
När jag var ung
Eller yngre kanske mer
Och det gör mej sorgsen
Så sorgsen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-14 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO