Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad säger man, det är ju inte första gången, de "fixar" bara lägenheter åt sej själva och sina ungar....snacka om S-mygel "Ge åt grisarna och deras jävla kultingar". Inte bara Malm och Örtengren således


Djurfarmenssocialism hos oss med


Kommunal har inte på 8 år
Lämnat ut en enda lägenhet
Till bostadsförmedlingen
Trots att de har fastigheter
Som normalt får tomma lägenheter

Det visar åter hur Orwell har rätt
Och sosse organisationer
Tydligen inte ”behöver” följa regler
Och överenskommelser som gäller
”ALLA andra”

”Grisarna har rätt till mer förmåner än andra”
Det var väl Orwells konstaterande….
Sossarna ser sej likt grisarna stå över sånt
Som andra måste följa
Det är deras demokratiska budskap som kommer fram
Igen och igen och igen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-13 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO