Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känner så starkt nu...


förvirrade meningar men med mening,menar allt ,typ;)

Älskling
du är så fin

jag ser dig som du är nu
och det är det vackraste
som finns!
vet du det!?

även om du kanske gett upp
allt nu
så kan jag känna ett inre lugn
enbart genom att tänka på
vem du verkligen är

den jag skrämde så
och jag skäms...

mitt sätt är inte alltid rätt
jag är otålig känslig
ömtålig hetlevrad
alltför spontan och ivrig

och dyslektiker i
kärlekens alfabet

hade tänkt mig att vi skulle
kunna lära på nytt
tillsammans

hand i hand
på en strand
nej överallt

varhelst du och jag
spenderar

blir ett paradis

för det är kärlek
och kärleken kan leda
till förtrollade stunder

du är magisk
men onåbar

vet inte vart jag ska hitta dig

ska inte söka

måste lära

det där jag nyss sa om tålamod..
jag har inget men vadå
spelar väl ingen roll

då jag ändå inte kan bli
fattigare än nu
känslomässigt alltså...

ja om mina ord nu gör dig
förvirrad,inse,jag är ännu mer
förvirrad och kan knappt förstå
mina ord när jag nu läser igenom texten
innan publicering!



så tänker jag på dig
och den du innerst inne
alltid varit för mig

så är du
han
som gör mig lycklig
han som kan få mig att
både somna och vakna med ett
leeende på mina läppar

han som bygger upp min längtan
till oanade proportioner

han som får mig att göra bort mig
så totalt
bara för att hans kärlek gör mig
så liten igen
och ändå störst

älskar

och du är den enda
som skulle kunna förstå...

kom
låt mina händer och ögon tala nu

låt fantasin bli verklig
och krossa mardrömmarna.....




Fri vers av firefire
Läst 411 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-13 18:07



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt bra
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire