Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sju g

 

 

Jag skriver till dig

Dudud ud u du DU

Ses vi nån gång

Kanske förlåtet

alltid saknad

Låter det va

Inte så mycket mer med det

Låter du mig va

Jag

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-17 05:49



Bookmark and Share


    Melona
okej, med titeln blev det sju g.

jag tror jag tycker en senare version är bättre, bäst! : )
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna